Sejur Puglia - Dolci Emozioni, cu plecare din Bucuresti

Amplasat pe una dintre străzile principale din Bari, CconfortHotels R&B Dolci Emozioni este la o plimbare de doar 5 minute de gara centrală din Bari. Oferă acces gratuit la Wi-Fi in intreaga proprietate, camere spațioase cu balcon privat și mic dejun in stil italian.

Camerele sunt moderne și amenajate cu atenție la detalii și au podea cu parchet și mobilier de design. Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată amenajată complet cu marmură rafinată de Carrara. Suitele sunt foarte spațioase și au șemineu confortabil și terasă mare.

Micul dejun este oferit la cafeneaua din aceeași clădire, deținută de CconfortHotels R&B Dolci Emozioni. Oaspeții iși pot incepe ziua cu produse de patiserie proaspete și cornuri, impreună cu cafea espresso tipic italiană sau cappuccino.

Piața Piazza del Ferrarese, faimoasă pentru viața de noapte animată, se află la doar 5 minute de mers pe jos de pensiune. Aeroportul Bari Palese este la 20 de minute cu mașina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Dolci Emozioni, Puglia - Bari, Italia

Solicita oferta