Charter Corfu - Dassia Beach, cu plecare din Debrecen

Amplasare

Acest hotel se află la Dassia, chiar pe plaja cu nisip.

Dotări

Cele 54 de camere sunt impărțite pe 2 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – un seif, un serviciu de apel de trezire și o zonă pentru fumători. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea hotelului.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Pentru a inlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, in spațiile de cazare există un frigider și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. In ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe langă ciclism/ciclism montan, și o sală de fitness contra cost. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Dassia Beach, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta