Treff Travel

Adresa: Str.Kriza Janos nr.1B
Nr. Reg. Com.: J14/308/1992
CUI: RO546810

Polita de asigurare: OMNIASIG Seria I NR.57750/16.01.2023
Manager Turism: Kadar Atilla

Cont Lei: RO75BTRL01501202D20248XX
Cont Euro: RO50BTRL01504202D20248XX
Banca: Banca Transilvania

Tel.: 0267-351056
E-mail: office@trefftravel.ro

Cine suntem

Echipa Treff Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Sf.Gheorghe dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Licenta de Turism
Brevet de Turism
CUI
Polita Asigurare

Nr. de înregistrare în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal: 6625

Solicita oferta